Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Угорщина - Португалія : Vjtyoh6f39lm6m - Руй патрісіу, семеду, пепе, рубен діаш, геррейру, данілу перейра, вільям карвалью (ренату.

Угорщина - Португалія : Vjtyoh6f39lm6m - Руй патрісіу, семеду, пепе, рубен діаш, геррейру, данілу перейра, вільям карвалью (ренату.. Збірна португалії перемогла угорщину (3:0) у групі f у матчі з угорщиною роналду оформив дубль і став першим футболістом в історії, якому вдалося забити на п'яти чемпіонатах європи. Португальці володіли територіальною перевагою впродовж всього матчу. Дізнавайся про результати матчів і дивись круті голи найпершим! Геррейро, 84, роналду, 87, 90+2. Угорщину не дуже пригнічує потрапляння в групу смерті з португалією, францією та німеччиною.

Португалії фартануло з першим голом, а так був рівний матч. Збірна португалії перемогла угорщину (3:0) у групі f у матчі з угорщиною роналду оформив дубль і став першим футболістом в історії, якому вдалося забити на п'яти чемпіонатах європи. Кріштіану роналду, 86 (пен), 90+2. Руй патрісіу, семеду, пепе, рубен діаш, геррейру, данілу перейра, вільям карвалью (ренату. Угорщина старалась цілий другий тайм, і навіть давила португалію.

2q8qnqkzaxbl1m
2q8qnqkzaxbl1m from fakty.ua
Браво угорщина за достойний футбол, обідно до сліз. Дізнавайся про результати матчів і дивись круті голи найпершим! Матч команд групи f відбудеться в будапешті, на стадіоні пушкаш арена. Угорщина та португалія зіграли матч 15 червня 2021. Головний суддя джюнейт чакир (туреччина). О 19:00 стартує поєдинок між командами угорщини та португалії. Огляд матчу / роналду переверший рекорд платіні. Всі три м'ячі підопічні карлуша кейруша забили в останні вісім хвилин гри.

Португалія вирішила долю матчу в кінці гри.

Матч команд групи f відбудеться в будапешті, на стадіоні пушкаш арена. Браво угорщина за достойний футбол, обідно до сліз. Португалія розгромила угорщину в матчі першого туру євро 2020 15 червня 2021 року. Всі три м'ячі підопічні карлуша кейруша забили в останні вісім хвилин гри. О 19:00 стартує поєдинок між командами угорщини та португалії. Руй патрісіу, семеду, пепе, рубен діаш, геррейру, данілу перейра, вільям карвалью (ренату. Головний суддя джюнейт чакир (туреччина). Відзначимо, що вінгер збірної португалії кріштіану роналду забив два голи у ворота угорщини. Відео голів дивіться на football24.ua. Геррейро, 84, роналду, 87, 90+2. Дубль роналду допоміг португалії розтрощити угорщину. Угорщина старалась цілий другий тайм, і навіть давила португалію. Огляд матчу / роналду переверший рекорд платіні.

Всі три м'ячі підопічні карлуша кейруша забили в останні вісім хвилин гри. Браво угорщина за достойний футбол, обідно до сліз. Відео голів дивіться на football24.ua. Португалія вирішила долю матчу в кінці гри. Відзначимо, що вінгер збірної португалії кріштіану роналду забив два голи у ворота угорщини.

Tkyly1lxkxfgtm
Tkyly1lxkxfgtm from sport.24tv.ua
Угорщина старалась цілий другий тайм, і навіть давила португалію. Інформатор україна ☝ португалия за 8 минут разгромила венгрию. Угорщина та португалія зіграли матч 15 червня 2021. Нагадаємо, збірна україни у драматичному матчі поступилася нідерландам на. Руй патрісіу, семеду, пепе, рубен діаш, геррейру, данілу перейра, вільям карвалью (ренату. П2 в 1 гол або нічия. Головний суддя джюнейт чакир (туреччина). Матч команд групи f відбудеться в будапешті, на стадіоні пушкаш арена.

Португалія розгромила угорщину в матчі першого туру євро 2020 15 червня 2021 року.

Інформатор україна ☝ португалия за 8 минут разгромила венгрию. Кріштіану роналду, 86 (пен), 90+2. П2 в 1 гол або нічия. Угорщина та португалія зіграли матч 15 червня 2021. Нагадаємо, збірна україни у драматичному матчі поступилася нідерландам на. Поєдинок пройшов у будапешті на пушкаш арені. Геррейро, 84, роналду, 87, 90+2. Відео голів дивіться на football24.ua. Руй патрісіу, семеду, пепе, рубен діаш, геррейру, данілу перейра, вільям карвалью (ренату. Португалія — руй патрісіу, семеду, пепе, рубен діаш, геррейро, данилу перейра, вільям карвалью (саншеш, 81), бернарду сілва (рафа сілва, 71). О 19:00 стартує поєдинок між командами угорщини та португалії. Головний суддя джюнейт чакир (туреччина). Матч команд групи f відбудеться в будапешті, на стадіоні пушкаш арена.

Португалія — руй патрісіу, семеду, пепе, рубен діаш, геррейро, данилу перейра, вільям карвалью (саншеш, 81), бернарду сілва (рафа сілва, 71). Поєдинок пройшов у будапешті на пушкаш арені. Кріштіану роналду, 86 (пен), 90+2. Угорщина старалась цілий другий тайм, і навіть давила португалію. Головний суддя джюнейт чакир (туреччина).

It6ydn10aaoo5m
It6ydn10aaoo5m from pic.sport.ua
Інформатор україна ☝ португалия за 8 минут разгромила венгрию. Головний суддя джюнейт чакир (туреччина). Дізнавайся про результати матчів і дивись круті голи найпершим! Угорщина старалась цілий другий тайм, і навіть давила португалію. Португальці володіли територіальною перевагою впродовж всього матчу. Нагадаємо, збірна україни у драматичному матчі поступилася нідерландам на. Збірна португалії перемогла угорщину (3:0) у групі f у матчі з угорщиною роналду оформив дубль і став першим футболістом в історії, якому вдалося забити на п'яти чемпіонатах європи. П2 в 1 гол або нічия.

Геррейро, 84, роналду, 87, 90+2.

П2 в 1 гол або нічия. Португальці володіли територіальною перевагою впродовж всього матчу. Відео голів дивіться на football24.ua. Поєдинок пройшов у будапешті на пушкаш арені. Огляд матчу / роналду переверший рекорд платіні. Кріштіану роналду, 86 (пен), 90+2. Головний суддя джюнейт чакир (туреччина). Португалія вирішила долю матчу в кінці гри. Угорщину не дуже пригнічує потрапляння в групу смерті з португалією, францією та німеччиною. Португалія — руй патрісіу, семеду, пепе, рубен діаш, геррейро, данилу перейра, вільям карвалью (саншеш, 81), бернарду сілва (рафа сілва, 71). Нагадаємо, збірна україни у драматичному матчі поступилася нідерландам на. Всі три м'ячі підопічні карлуша кейруша забили в останні вісім хвилин гри. Відзначимо, що вінгер збірної португалії кріштіану роналду забив два голи у ворота угорщини.